< alle advocaten

Arvid van Oorschot – Partner

Arvid is in januari 2018 als partner toegetreden bij Vondst. Daarvoor was hij als octrooi-advocaat werkzaam bij Brinkhof en Freshfields.

Arvid procedeert op nationaal- en Europees niveau over octrooien en houdt zich daarnaast in toenemende mate bezig met farmaceutisch recht.

Hij publiceert en doceert regelmatig over (internationale-) handhaving van intellectuele eigendomsrechten en aanverwante onderwerpen.

Arvid is in verschillende gezaghebbende editorials opgenomen waaronder Chambers Europe (“He is noted by several sources who are impressed by his growing practice and his contribution to high-profile cases involving patents and design rights” ) en IAM Patent 1000 (“He is phenomenal – he’s really making a name for himself.”).

Arvid is actief lid van diverse beroeps- en brancheverenigingen waaronder HollandBIO, EPLAW en AIPPI.

Arvid studeerde aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en Northwestern Law School in Chicago en werd in 2004 beëdigd als advocaat.

Arvid heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd: Intellectueel Eigendomsrecht. Op grond van deze registratie is Arvid verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.