< alle advocaten

Berber van der Wansem – Advocaat

In 2017 is Berber afgestudeerd in de gespecialiseerde master Informatierecht aan het Instituut voor Informatierecht (IViR) van de Universiteit van Amsterdam. Daarvoor heeft zij de bachelor Rechtsgeleerdheid met aanvullend honoursprogramma aan de Vrije Universiteit te Amsterdam afgerond. In die periode heeft Berber ook een semester gestudeerd aan McGill University in Montréal, Canada.

Rond haar studie heeft Berber diverse stages gelopen bij advocatenkantoren in Nederland alsook in Sint-Maarten. Tevens heeft zij deelgenomen aan de Price Media Law Moot Court aan Oxford University.

Sinds augustus 2017 is Berber als advocaat in dienst getreden bij Vondst Advocaten. Zij houdt zich bezig met de algemene IE-(proces)praktijk, maar is voornamelijk actief in de octrooi- en life sciences praktijkgroep.

Berber heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd: Intellectueel eigendomsrecht. Op grond van deze registratie is Berber verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op dit rechtsgebied.