< alle advocaten

Carly van der Beek – Advocaat

Carly is actief in de farmaceutische en life sciences praktijk met een nadruk op octrooirecht en Europees en Nederlands regulatoir recht.

Carly’s praktijk omvat het adviseren en procederen in nationale en Europese (grensoverschrijdende) zaken met betrekking tot de lancering van (generieke) geneesmiddelen, de combinatie van prikkels en beloningen voor farmaceutisch onderzoek zoals data- en marktexclusiviteit en aanvullende beschermingscertificaten. Verder adviseert en procedeert Carly in nationale en internationale octrooizaken op het gebied van farmacie, chemie en werktuigbouwkunde.

Carly is actief lid van diverse beroepsverenigingen waaronder Farmacie & Recht, EPLAW, AIPPI en VAR.

Zij studeerde aan de Radboud Universiteit Nijmegen en is in 2015 be√ędigd als advocaat. Sinds juni 2018 is zij werkzaam bij Vondst. Voor die tijd werkte Carly als octrooi-advocaat bij Hogan Lovells.

Carly heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd: Intellectueel Eigendomsrecht. Op grond van deze registratie is Carly verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.