< alle items

Carly van der Beek naar Vondst

Geschreven door: Herwin Roerdink1 juni 2018Carly van der Beek versterkt per 1 juni als advocaat-medewerker de octrooi & life sciences praktijk van Vondst.

Otto Swens van Vondst: “Wij zijn zeer verheugd met de komst van Carly. Carly houdt zich vanaf het begin van haar carrière bezig met procederen op het gebied van octrooien en life sciences en is dus een echte specialist. Bovendien heeft Carly ook ervaring in farmaceutische regulatoire bestuursrechtzaken. Die combinatie maakt haar bij uitstek geschikt voor onze praktijk.”

Carly van der Beek: “Ik ga met veel plezier bij Vondst aan de slag. Ik kende het kantoor al vrij goed, ook vanuit de rechtszaal. Ik kan hier procederen in aansprekende farmaceutische octrooi- en regulatoire zaken, in een overzichtelijke, gespecialiseerde setting. Ook zal ik meewerken aan het uitbouwen van de regulatoire praktijk. Dat spreekt me erg aan. Ik heb het idee dat ik hier echt mijn vleugels kan uitslaan.

Met het aantrekken van Carly en de komst in januari van Arvid van Oorschot als partner, is het octrooi – en life sciences team van Vondst nog verder versterkt.