< alle items

Herwin Roerdink benoemd tot partner bij Vondst advocaten

Herwin Roerdink is per 1 februari 2017 partner bij Vondst advocaten. Hij is gespecialiseerd in het intellectueel eigendomsrecht, met een bijzondere focus op (online) marketing en data. Herwin adviseert en procedeert over de bescherming en exploitatie van intellectuele eigendomsrechten in verschillende sectoren, waaronder FMCG, retail, IT en media en entertainment. In deze sectoren, maar ook in de zorg-, bouw- en financiële sector speelt de omgang met data een steeds prominentere rol, zowel bij de ontwikkeling als bij het op de markt brengen van producten en diensten. Herwin adviseert cliënten op het gebied van het gebruik van data, bijvoorbeeld voor (online) marketing, en de privacyaspecten daarvan. Daarnaast staat hij cliënten bij in handhavingsprocedures van de ACM en de Autoriteit Persoonsgegevens op het gebied van (online) marketing en privacy.

Oprichter Tjeerd Overdijk: “De benoeming van Herwin als partner binnen Vondst komt in het jaar dat ons kantoor 10 jaar bestaat op een mooi moment. Met zijn specifieke kennis en focus is hij een prachtige aanvulling op de bestaande soft IE- en IT-praktijk binnen Vondst.

Over Vondst

Vondst is een gespecialiseerd advocatenkantoor, gevestigd te Amsterdam, dat zich toelegt op het intellectuele eigendomsrecht, farmaceutisch recht, IT & privacy.