< alle items

spreekt op PDMA jaarcongres, 1 juni a.s., High Tech Campus

Geschreven door: Vondst Newsdesk13 april 2012

TAGS: , ,

PDMA.NL Jaarcongres 2012 – Innovation: Turning Technology into Business. De PDMA.NL is onderdeel van de grootste organisatie voor innovatieprofessionals. 1 juni is de eerste dag van de Dutch Technology Week en op die dag vindt het PDMA congres plaats in Eindhoven onder de titel ‘turning technology into business’, hoe maak je het slimme tot zakelijk succes? Het congres biedt de laatste inzichten uit het nu lopende onderzoek naar innovatie best practices, uitgevoerd in een samenwerking tussen PDMA.NL, TU Delft en TU Eindhoven.

Otto Swens zal op het PDMA Jaarcongres een presentatie houden onder de titel “Merken, adwords & online adverteren”. Zij zullen ingaan op onder meer de volgende punten:

  • Hoe zorg ik ervoor dat mijn bedrijf en producten online optimaal te vinden is?
  • Mag ik het merk van mijn concurrent op mijn website gebruiken?
  • Mag ik het merk van mijn concurrent als ‘adword’ kopen zodat iemand die op google zoekt naar een product van mijn concurrent, mijn producten te zien krijgt?
  • Wat kan ik doen als een ander mijn merk in zijn internetadvertenties gebruikt?
  • Wat kan ik doen als iemand nepproducten verkoopt via online marktplaatsen en veilingsites, zoals eBay en Marktplaats?

Meer informatie over het PDMA Jaarcongres vindt u hier.